Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  • Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed, Hiányzik egész tested, hiányzik tényleg! Bárcsak itt lennél s nem szenvednék már. Bárcsak azt mondanád itt várok rád."

 

 

  • Hidd el te vagy minden álmom, Minden éjjel testedre vágyom, Ne szólj semmit, fogd meg a kezem, És add meg magad: szeretkezz velem!

 

 

  • Amikor megláttalak nem kellett más, Te voltál nekem a szívdobbanás, úgy vártam rád, ahogy még soha senki más, mégsem jött el az a szerelmes láz.

 

 

·         Ma éjjel rólad álmodtam én, Kitárt karokkal szaladtál felém Karod ölelt, szád csókolt, s én örültem, Hogy csak veled lehetek boldog.

 

 

  • Eltűnődöm mennyit vártam Rád, hosszú hetek, több mint gondolnád. Eltűnődöm mennyit, álmodoztam én, s mi eddig álom volt, most mind az enyém.

 

 

  • Azon a nyáron, mikor Rád találtam, egyedül jártam, senkire sem vártam. Te értem jöttél, s oly nagyon szerettél... Köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél!

 

 

  • Egyedül vagyok és te nem vagy velem, rád gondolok, hogy merre is lehetsz. Várom a hétvégét, mint cica a tejet, Újra jó lenne megint csak Veled!

 

 

·         Ha álmodom, nem tudom, hogy mi a jó és mi a rossz.  Ha álmodom, nem tudom mi az álom és mi a való.  Ha álmodom, nem tudom, mit miért teszek, csak azt remélem, ott veled leszek.

 

 

·         Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

 

 

  • A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek, és ha veled ébredhetek.

 

 

  • Ha angyal volnék, elrepülnék hozzád, és ágyad mellett ülve vigyáznék rád. Vigyáznám álmodat, hogy nyugodt legyen, mert Szeretlek és te vagy a legfontosabb nekem!!

 

 

·         Ne gondold, hogy boldog vagyok tőled távol. Ne gondold, hogy mást szeretek rajtad kívül bárhol. Ne gondold, hogy a szívemet nem búsítja semmi. Nem kell nekem a világon rajtad kívül senki.

 

 

  • Eljött a búcsú az álmok nem nyertek! A valóság képei most életre kelnek! Csak állunk csendben, némán, meredten, S tudjuk, hogy valakit elvesztettünk mindketten!

 

 

·         Mondj bármit csak el ne menj, meg se próbáld úgysem engedem. Mondj bármit csak el ne hagyj, inkább bánts meg csak itt maradj!

 

Kép

 

·         Álmodj, mert álom nélkül értelmetlen az élet. Álmodj, mert ott láthatsz szépet. Álmodj, mert álmodban boldog lehetsz! Álmodom én is, mert álmomban velem lehetsz!

 

 

·         Ó ha tudnád, hányszor gondolok rád, hányszor töltöm ébren az éjszakát. Hányszor szökik könny a szemembe érted, s ez mind azért van, mert szeretlek téged! Elválaszt bennünket egy idegen táj, távol lenni tőled nagyon fáj. De ha távolról is tudsz szeretni, ígérem én sem foglak feledni!

 

 

·         Tudtam, hogy el fogsz menni, mint ahogy elment a nyár. Tudtam, hogy boldognak lenni, nekem nem lehet már. Tudtam hogy hazug a csókod, hazug az ígéreted. Mégis olyan jó volt hinni, elhinni, hogy szeretsz!

 

 

·         Van egy álmom, melyben a legfontosabb szerepet neked szánom.  Ha egyszer valóra váltom, én leszek a legboldogabb a világon.

 

 

·         Miért múlik el minden, ami szép? Miért fáj szívünk a tegnapért? Miért nem örökös a ma? Hisz akkor nem kellene elválnunk soha.

 

 

·         Ha most megérinthetnélek, csak szeretgetnélek, Álmomban ajkad megérintené ajkamat, elolvadnék, hisz tudod, hogy kívánlak, s füledbe súgnám, IMÁDLAK!

 

 

·         A szívem olyan, mint 1 könyv??? Nyitva áll mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert az álmaim veled vannak tele!!!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Zalaszabar

(Beus, 2010.01.14 18:59)

Sya ! Hát elöször is minden elismerésem a tiéd ! Gyönyörű versek , ha verset küldök a barátomnak , csak inenn , és neki is nagyon tetszenek ezek a kis versikék , szeretem az irodalmat , irni is szeretek , de én hozzád képest senki vagyok !

Kovacs.Szabryna@citromail.hu

(Kovacs-Sabina, 2009.11.27 00:05)

szia.hat ahhoz kepest hogy 18-eves vagy,nagyonszepek a verseid.legközelebb is ide jövök sms-t keresni.szepek nagyon tetszenek.

to-pe@freemail.hu

(Tóth Peti, 2009.05.21 17:29)

Hát kb Petőfi elmehet a....:p
Szóval csak annyit akartam hogy nagyon tetszettek:)

nagyhalász ben józsef ut 25

(benedek bettina, 2009.02.26 15:42)

cukor ment a szemembe,vagy tényleg ilyen édes vagy

wildbunny90@gmail.com

(Linda (admin), 2009.01.11 11:44)

Sziasztok! KÖszönöm a hozzászólásokat! Hamarosan frissíteni fogom ezt a menüpontot is. Egyébként ajánlom figyelmetekbe az "1-4soros 160karakter" menüpontot, azok szintén beleférnek 1SMS-be! Amugy 18 éves vagyok:)

noemiszidonia@freemail.hu

(NoEmY, 2009.01.11 10:45)

amugy hany eves vagy?:D

noemiszidonia@freemail.hu

(NoEmY, 2009.01.11 10:45)

egySzeRuEn sZUpErEK:x
NAGYoN UgYes vAgY:*:*

szoszke07@vipmail.hu

(Vivu$, 2009.01.10 20:24)

NAgggyon joook:)
imádom ezeket:)

csucsu2211@freemail.hu

(flóra, 2008.12.22 12:27)

nagyon jok.. egyszeruen szuperak !!!

marian.zoltan@freemail.hu

(m.zoltan, 2008.12.09 06:28)

Nagyon szépek köszi, máskor is ide jövök SMS-eket keresni!:)