Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

 

 

Kezdjük egy kis pasi elemzéssel…

Nos lányok, maradjunk annyiban, ha a fiúknak is szabad, akkor nekünk is jogunk van több vasat tartani a tűzbenJ Az ember keresgél, de nem biztos a dolgában. Kipróbál ezt, azt. Dönteni kellene, hogy akkor kit is válasszunkJ A lényeg, ha lebuktok, (márpedig lefogtok) akkor a srácok vajon hogyan reagálnak?

A rendes

A rendes belátja, hogy vesztett. Elegáns búcsúcsók, meghitt vacsora, szenvedélyes utolsó szex. „Legyél boldog”-mondja, majd úgy csukja be az ajtót maga után, hogy még csak véletlenül se tűnjék annak, hogy becsapta. Mintha mindegy lenne neki az egész, pedig csak eljátssza. Ha érzett irántad valamit, akkor eléggé ki van készülve, de nem mutatja- Megkönnyíti a dolgod. Másnap nem hívogat, nem akar lelkifurdalást ébreszteni benned. Ha úgy véli, van esély arra, hogy visszaszerezzen, egy hét múlva küld egy csokor virágot, üzenet nélkül. Léteznek ilyen férfiak!

A Lúzer

A lúzerben összedől a világ. A lúzernek ugyanis te voltál az az oszlop, ami belülről tartotta őt. A lúzer kiakad, hisztizni kezd. Nagyon idegesítő. Most, hogy ezeket a sorokat írom, magam is beleborzongok. A lúzer képes rá, hogy elhomályosodjon a tekintete netán sírni kezdjen. Szeret könyörögni, nem áll tőle távol az érzelmi zsarolás. Direkt rájátszik arra, hogy éppen ezzel vágja el örökre a visszautat. Ha úgy érzi, minden veszve, hajlamos lekurvázni.

A genyó

Az egyik legrosszabb típus. Az az első, hogy helyből lekurváz. Egy személyben maga a jó és a rossz zsaru: egyik nap normális, próbál meggyőzni, vissza akar kapaszkodni. Felemlegeti az együtt töltött szép idők emlékét, nosztalgikus húrokat penget. Másnap meg szemétláda. Ismeri a gyöngédet, pont oda bök, ahol tudja, hogy a legjobban fáj. Rávilágít, miért is voltál önző dög. Ilyenkor ő is hajlamos sajnáltatni magát. Az a célja, hogy minél rosszabbul érezd magad. Nejlonszatyorban visszaküldi a pulóvert, amit tőled kapott. Bemárt a baráti körödben, mindenhol próbál befeketíteni. Felhívja anyádat, hogy telefonon elbúcsúzzon tőle, és megköszönje, hogy milyen rendes volt vele a mama. Mondom, genyó.

Az agresszív macsó

Az agresszív macsónak vörösödni kezd a feje. Látszik rajta, hogy azonnal robbanni fog. Kidagadnak az erek a nyakán. A szeme kidülled, vérben forog. Sziszegve beszél, aztán üvölt. Ki akarja tépni a másik fickó gégéjét. Páros lábbal akar ugrálni a gerincén. Meg akarja semmisíteni. Az agresszív macsó is megsemmisül ilyenkor belül. Identitása, férfi mivolta hullik porrá. Az nem lehet, hogy vele ezt tegye valaki! Az agresszív macsónak az fáj a legjobban, hogy ő is lecserélhető. Pláne, hogy jobbra! AZ agresszív macsót meg kell akadályozni abban, hogy fizikailag bántalmazzon bárkit is. Ha ez sikerül, akkor összességében vicces is tud lenni… Főleg utólag.

A ravasz

A ravasz pontosan tudja, hogy mitől döglik a légy. Felméri, ha csak csatát vesztett, és nem háborút. Ha még kellesz neki, akkor rendesen viselkedik. Emelt fővel távozik. Kiönti a lelkét a barátnőidnek (mindegyiknek) és nagyon jó fej velük. Egy kicsit magába is bolondítja őket. Merő véletlenségből összefut veled az utcán (két napja figyelte az útvonalad). Eljátssza, hogy jól van, de közben egy megvert kiskutya tekintetével néz rád. Bevallja, hogy még mindig szeret. Másnap összejön az egyik barátnőddel. Aztán e-mailben elküldi az utolsó közös fotókat, hátha valamiért szükséged lesz rá. Te meg jól át fogod hívni, ha eldugult a lefolyó vagy leolvadt a biztosíték.

A szerelmes

A szerelmes úgy húz el, hogy az téged is megvisel. Persze nem azért, ahogyan. Ki tudja, mit hoz ki belőle a helyzet? Lehet agresszív, lehet genyó, lehet lúzer, lehet ravasz. Lehet bármilyen. Viszont ha tudod, érzed, hogy szeretett, akkor nem létezik, hogy ha csak egy percre is, de ne villanna át rajtad: kár, hogy elmegy.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

olaszmegye

(Balogh Marika Miranda, 2016.04.22 11:20)

inkább utáljanak azért aki vagyok... minthogy szeressenek azért aki nem ....

hát

(nah, 2011.11.10 19:43)

Az a pasi milyen, aki miután eltöltöttünk egy romantikus estét befosik álmában? ráadásul amikor felkel megkérdezi, hogy miért fostam alá?

ő milyen?

(!?Doo?!, 2010.01.31 19:02)

és az pasi melyik kategóriába tartozik aki meg se szólal nem mondd semmit.. felöltözik és elmegy???